Pravilnik o zasebnosti za Žafran Tolmin,pridelava začimb,Ivan Mangani S.P.

Na zafrantolmin.si, dostopno iz https://zafrantolmin.si/, je ena od naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument pravilnika o zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbirajo in beležijo zafrantolmin.si in kako ga uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Ta pravilnik o zasebnosti velja le za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirajo v zafrantolmin.si. Ta pravilnik se ne uporablja za informacije, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso te spletne strani. 

Soglasja

Z uporabo naše spletne strani soglašate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njeno uporabo.

Informacije, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate navesti, in razlogi, zaradi katerih se od vas zahteva, da jih posredujete, vam bodo jasno navedeni na točki, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če nas kontaktirate neposredno, lahko prejmemo dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali priloge, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih lahko izberete, da jih posredujete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, tudi za:

  • Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje našega spletnega mesta
  • Izboljšanje, prilagajanje in razširitev spletnega mesta
  • Razumevanje in analiziranje uporabe našega spletnega mesta
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti
  • Komunicirajte z vami neposredno ali prek enega od naših partnerjev, tudi za storitev za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim spletom ter za trženje in promocijske namene
  • Pošiljanje e-poštnih sporočil
  • Iskanje in preprečevanje goljufij

Dnevniške datoteke

zafrantolmin.si sledi standardnem postopku uporabe dnevniške datoteke. Te datoteke zapišejo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja za gostovanje in del analitike storitev gostovanja. Informacije, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), žig datuma in časa, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Ti podatki niso povezani z informacijami, ki jih je mogoče osebno identificirati. Namen informacij je analiziranje trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov na spletni strani in zbiranje demografskih informacij.

Piškotki in spletni odajalniki

Kot vsaka druga spletna stran, zafrantolmin.si uporablja “piškotke”. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z željami obiskovalcev, in strani na spletni strani, do ki jih je obiskovalec obiskal ali je obiskal. Informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabnikov z prilagajanjem vsebine naše spletne strani na podlagi vrste brskalnika obiskovalcev in/ali drugih informacij.

Če želite več splošnih informacij o piškotkih, preberite »Kajso piškotki« iz soglasja za piškotke .

Pravilniki o zasebnosti za oglaševalske partnerje

Na tem seznamu se lahko posvetujte, da najdete Pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev zafrantolmin.si.

Oglaševalski strežniki tretjih oseb ali oglaševalska omrežja uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni odajilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se prikažejo v zafrantolmin.si, ki se pošljejo neposredno brskalniku uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih akcij in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, zafrantolmin.si nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb.

Pravilniki o zasebnosti tretjih oseb

pravilnik o zasebnosti zafrantolmin.si ne velja za druge oglaševalce ali spletne strani. Zato vam svetujemo, da se za podrobnejše informacije posvetujte z ustreznimi pravilniki o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako izključiti določene možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite vedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih straneh brskalnikov.

GDPR Pravice do varstva podatkov

Želimo se prepričati, da ste popolnoma seznanjeni z vsemi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – Imate pravico zahtevati kopije vaših osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno provizijo.

Pravica do popravka – Imate pravico zahtevati, da popravimo vse informacije, za katero menijo, da so netočne. Prav tako imate pravico zahtevati, da izpolnite informacije, za ki menijo, da so nepopolne.

Pravica do izbrisa – Pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – Imate pravico zahtevati, da pod določenimi pogoji omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi – Pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo na drugo organizacijo ali neposredno na vas pod določenimi pogoji.

Če zahtevate, imamo en mesec, da se odzovemo na vas. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nas kontaktirajte.

Informacije o otrocih

Drugi del naše prednostne naloge je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo k opazovanju, sodelovanju in/ali spremljanju in usmerjanju njihove spletne dejavnosti.

zafrantolmin.si ne zbira nobenih osebnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če mislite, da je vaš otrok zagotovil tovrstne informacije na naši spletni strani, vas močno spodbujamo, da nas takoj kontaktirate in potrudili se bomo, da te informacije takoj odstranimo iz naših evidenc.